Masterclass Numerologie
3 en 4 februari 2024
- gereserveerde groep -

"Werken met de frequenties van je geboortenummers"

Masterclass Numerologie -
2-daagse

Numerologie op basis van het Levenswiel.

Nummers hebben een unieke trilling. De nummers van jouw geboortedatum vormen een bijzonder pallet van frequenties, te lezen als je zielsfrequentie, je talent, je uitdaging, je levenspad en levensdoel. Samen vormt dit als het ware je Numerologische blauwdruk in jouw Levenswiel. Inzicht in deze nummers geeft begrip over hoe jouw levenswiel draait. In deze intensieve 2-daagse leer je de oorspronkelijke betekenis kennen.

Ben je werkzaam als therapeut of coach, dan ontdek je met deze masterclass Numerologie een waardevolle tool om je cliënten nog beter te kunnen begeleiden. De ervaring leert dat je in deze 2-daagse veel ‘aha’ momenten zult hebben. Je herkent sneller verbanden tussen gebeurtenissen en jouw eigen blauwdruk, waarna je er mee aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. Als je persoonlijke interesse hebt in Numerologie, ben je ook van harte welkom.

Deze sjamanistische Levenswiel Numerologie is ontwikkeld door de Spaanse Numerologe Roser Sambeat (en opvolgend M. Oversier). Sinds 2017 werk ik in mijn praktijk voor Regressie- en reïncarnatie therapie dagelijks met de Numerologische blauwdruk van mijn cliënten, ik zal je meenemen in hoe dit toe te passen in de praktijk.  

We werken met een kleine groep (max. 8 deelnemers), zodat er ruimte is om te verdiepen in jouw persoonlijke blauwdruk.

De Masterclass vindt plaats op de mooie, natuurrijke en rustige locatie van mijn praktijk, het Droomhuis te Een, Drenthe

“Ik heb de workshop Numerologie bij Frederieke (én de verdiepingsworkshop daarna) als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Frederieke is een hele wijze en intuïtieve vrouw die zeer boeiend haar kennis en ervaring kan overbrengen. Ze geeft veel voorbeelden en er is volop ruimte voor jouw persoonlijke situatie en jouw vragen.

Ik deed de workshop vanuit mijn eigen interesse, privé om zo maar te zeggen, maar ik gebruik alles wat ik geleerd heb inmiddels ook bij de coachingstrajecten die ik doe. Soms puur als info voor mijzelf, maar ook om te delen met mijn cliënten en als ik dan die blik van herkenning en soms verbazing zie op hun gezicht, is dat telkens weer de bevestiging dat het gewoon klopt!”

Eeltje Heida

De Waterdrager - Coaching voor Opgroeiers

De Masterclass

Bijdrage: €295 (2-daagse + zoomclass) inclusief koffie / thee, een uitgebreide, gezonde lunch en reader.

Ben je lid van Inspirerend Leren? Dan ontvang je 10% korting op deze workshop. Stuur dan even een bericht naar frederieke@oudewijsheid-nieuwbewustzijn.nl om je aan te melden. 

Meld je nu aan

De masterclass van 2024 is op 3 en 4 februari.
De Masterclass Numerologie is ook op maat, op aanvraag voor groepen vanaf 6 personen mogelijk,
neem contact op via frederieke@oudewijsheid-nieuwbewustzijn.nl