Medicijnwiel & Krachtdieren - 3 daagse
(nwe datum in 2023)

Medicijnwiel & Krachtdieren - 3 daagse workshop

Het medicijnwiel bevat alle aspecten van het aardse leven. Hoe meer inzicht je krijgt en leert werken met het medicijnwiel, hoe beter je je eigen leven begrijpt, in kaart kunt brengen en bewust je levenspad kunt volgen. Het voorouderveld is een belangrijk onderdeel. De elementen vuur, water, aarde en lucht, mannelijke en vrouwelijke energie, de levensfasen en de krachtdieren die ons ondersteunen, komen allemaal aan bod. Het medicijnwiel legt het vergrootglas op het systeem waarmee jouw wiel verbonden is.
Als je interesse hebt in het medicijnwiel als leidraad voor jouw eigen ontwikkeling. Of als je (lerende voor) trainer, coach of therapeut bent, is het een waardevolle aanvulling op alle kennis en ervaring die je al hebt. Het biedt je een diepgaand inzicht in de levenscyclus. En een waardevolle tool in het ontwikkelen van nieuw bewustzijn. Voor zowel jezelf, als jouw cliënten.

Raaf is in iedere helingscirkel aanwezig, verbindt zich altijd met cirkels van gelijkgestemden en brengt magie en verwondering. De ervaring leert dat bij iedere workshop mensen geraakt worden en hun wiel in beweging wordt gebracht. 

We komen bij elkaar in een kleine groep (max. 8), waarbij we, als het weer het toelaat, zoveel mogelijk buiten in de natuur zitten. Je krijgt geen ‘les’ deze dagen, we gaan ervaren, ontdekken, creatief ‘leren. De workshop is interactief, er is veel ruimte voor ieders verhaal en vragen. Je krijgt veel informatie en de ervaring leert dat jouw wiel in beweging komt. Dag 3 spreken we gezamenlijk af in het eerste weekend.

De workshop

Bijdrage: € 330 (excl. BTW voor ondernemers) – jouw aanmelding betekent dat je alle 3 dagen deelneemt

Locatie: Het Droomhuis staat op een prachtige, natuurrijke en rustgevende plek in Een, in de kop van Drenthe
Datum: nieuwe datum volgt in 2023 – de kalender hieronder is vanaf dan open voor aanmelding 

Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) Inclusief gevarieerde lunch (deels lactose / glutenvrij)

Meld je hier aan

voor drie dagen ervaren van de energie van het medicijnwiel - vol inspiratie, symboliek en inzichten.
Maximaal 8 deelnemers.