Medicijnwiel & Krachtdieren - 3 daagse
1,2 en 7 juni

Medicijnwiel & Krachtdieren - 3 daagse workshop

Het medicijnwiel bevat alle aspecten van het aardse leven. Hoe meer inzicht je krijgt en leert werken met het medicijnwiel, hoe beter je je eigen leven begrijpt, in kaart kunt brengen en bewust je levenspad kunt volgen. Het voorouderveld is een belangrijk onderdeel. De elementen vuur, water, aarde en lucht, mannelijke en vrouwelijke energie, de levensfasen en de krachtdieren die ons ondersteunen, komen allemaal aan bod. Het medicijnwiel legt het vergrootglas op het systeem waarmee jouw wiel verbonden is.
Als je interesse hebt in het medicijnwiel als leidraad voor jouw eigen ontwikkeling. Of als je (lerende voor) trainer, coach of therapeut bent, is het een waardevolle aanvulling op alle kennis en ervaring die je al hebt. Het biedt je een diepgaand inzicht in de levenscyclus. En een waardevolle tool in het ontwikkelen van nieuw bewustzijn. Voor zowel jezelf, als jouw cliënten.

Raaf is in iedere helingscirkel aanwezig, verbindt zich altijd met cirkels van gelijkgestemden en brengt magie en verwondering. De ervaring leert dat bij deze workshop de energie van Raaf je aanraakt en jouw wiel in beweging wordt gebracht. 

We komen bij elkaar in een kleine groep (max. 8), waarbij we, als het weer het toelaat, zoveel mogelijk buiten in de natuur zitten. Je krijgt geen ‘les’ deze dagen, we gaan ervaren, ontdekken, creatief ‘leren’. De workshop is interactief, er is veel ruimte voor ieders verhaal en vragen. Je ontvangt informatie en de ervaring leert dat jouw wiel in beweging komt. 

De workshop

Bijdrage: € 390 – jouw aanmelding betekent dat je alle 3 dagen deelneemt

Locatie: Het Droomhuis staat op een prachtige, natuurrijke en rustgevende plek in Een, in de kop van Drenthe
Datum: 1,2 en 7 juni 2024 / aanvragen voor eigen groep kan in overleg

Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) inclusief gevarieerde lunch (deels lactose / glutenvrij)

Meld je hier aan

In deze drie dagen ervaren we de energie van het medicijnwiel - vol inspiratie, symboliek en inzichten.
Maximaal 8 deelnemers.