Videopakket

Terug naar je oorsprong

0
inspirerende sprekers
0
video's
0 +
uren videomateriaal

Oorspronkelijke waarden

We richten ons op het voorouder veld. De talenten, waarden, gebruiken en traditionele achtergronden van natuurvolken spreken tot de verbeelding. Waarom is dat zo? Voelen we allemaal ergens iets diep van binnen dat we in de verbinding met de natuur ons bezielde mens-zijn ten volste ervaren?

Sprekers vanuit alle windstreken nemen je mee in hun verhalen en hun oorspronkelijke waarden van hun plek van herkomst. Tradities en ceremonies die deze waarden uitdragen zijn verbindend. Door aandacht te hebben hiervoor, komen we weer in aanraking met de cyclus van de natuur. Moeder Aarde draagt een altijd herstellend en balancerend vermogen in zich. De natuurlijke levenscyclus, verandering en schepping is het enige wat er altijd zal zijn. 

Sommige gesprekken zijn in het Engels opgenomen. 

Terug naar je oorsprong

Wat je onder andere kunt ontdekken is;

Even voorstellen

Mijn naam is Frederieke Karin van der Lijn. Ik ben de initiatiefneemster van Oude Wijsheid – Nieuw Bewustzijn.

Voor mij zijn de tradities, waarden en ceremoniën van Natuurvolken zeer waardevol. Er ontwaakt bij steeds meer mensen een oerverlangen om bewuster en autonomer in het leven te staan. Door ons opnieuw te verbinden met onze eigen natuurlijke cyclus ontdekken we dat we zelf de creator van ons leven zijn. En daarmee van ons eigen levensgeluk. Iets wat de Natuurvolken vanuit een oorspronkelijkere manier van leven, zich veel bewuster van zijn.

Mijn innerlijke drive is sterk gericht op het delen van persoonlijke verhalen. De verworven kennis die door levenservaringen als wijsheid is geworden, kunnen voor velen een hulplijn zijn. Ik doe niets liever dan dit over te dragen en mensen te inspireren. Hen op weg te helpen harmonie in hun leven te vinden.

Met liefdevolle groet,

Wat kun je verwachten?

Waardevolle interviews met inspirerende sprekers

Deze sprekers delen vol enthousiasme hun wijsheid, kennis en ervaring met jou.

Bert Gunn 2

Bert Gunn

Elder, 'spiritual seeker' en ceremonieleider (Conneticut)

tanya lind IJsland

Tanya Lind

IJslandse sjamaan, afgevaardige 'Circle of Wisdom' en muzikant

Ruben Saufkie Sr.

Elder of the Hopi Waterclan (Arizona)

eelco-de-boer

Eelco de Boer

Auteur van o.a. 'Verborgen geschiedenis', Onderzoeker en Leraar

Toroa def (2)

Toroa Aperahama

Maori elder en wisdomkeeper (Nieuw Zeeland)

Hilde Goris

Hilde Goris

Transformatiecoach, kindercoach, bedrijfscoach (België)

Nicole Zonderhuis

Schrijfster, coach, verhalenvertelster en Maya kalender expert

Jungle

Jungle Svonni

Sámi Sjamaan van Sápmi (Noord Scandinavië)

ilse-oversier

Ilse Oversier

Indie folk singer-songwriter en illustrator, therapeut

Aafke op Zonpiramide 20171016_142419

Aafke Douma

'Moderne sjamaan' - energetisch begeleidster van o.a. zielenreizen

Frederieke van der Lijn oude wijsheid - Nieuw bewustzijn

Frederieke Karin van der Lijn

Regressie- en reïncarnatie therapeut, trainer/docente, initiatiefneemster

Carola Esparza - oude wijsheid - nieuw bewustzijn

Carola Esparza

Medicijnvrouw en vuurvrouw (Chili)

sifre-nooter

Sifra Nooter

Auteur van Magie van Seksualiteit, sjamanistisch healer

jp2

Jan Pieter Schreur

Auteur, Sjamaan, Business Alchemist, Gids in heilige transities

Sharon def

Sharon Healey

Mentor, coach en verbinder, 'Wisdom of Avalon' (Australië)

Layla Radjab

Theaterdocente, zangeres, begeleidster droomcirkels en klankmeditaties

Lid wonder bij Oude Wijsheid - Nieuw Bewustzijn 2 (1)

Hartmeditatie

door Layla Radjab

Community

Je krijgt ook toegang tot de community pagina van dit videopakket. Hier vind je gelijkgestemden waarmee je kunt praten, wijsheden mee kunt delen en inspiratie van kunt opdoen.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we veel mensen inspireren en onze eigen ervaringen, kennis en ontwikkelde wijsheden gezamenlijk uitdragen.

Veel inspiratie toegewenst!

Terug naar je oorsprong

Terug naar je oorsprong is een vervolg op het eerste videopakket ‘In verbinding met onze voorouders’.

De talenten, waarden, gebruiken en traditionele achtergronden van natuurvolken spreken tot de verbeelding. Waarom dat zo is, is misschien wel omdat we ergens diep van binnen allemaal voelen dat we in de verbinding met de natuur ons bezielde mens-zijn ten volste ervaren..

Onbeperkt toegang van 59,90 voor 24,90

5/5

Je kunt direct alle interviews bekijken.

Wat zeggen de deelnemers?

Ingrid C.

Dank je wel dat je dit congres hebt georganiseerd. Ik kende je nog niet, maar via Facebook zag ik jouw aankondiging en wist ik dat ik hier aan mee wilde doen. En na vanmiddag de eerste interviews gehoord te hebben weet ik nu al waarom. Ik voel een diepe verbinding met jou en Tanya en ik voel ontroering en dankbaarheid dat ik jullie langs deze weg mag ontmoeten!
5/5

Monique M.

Bedankt voor het mooie congres. Ik heb iedere dag al mooie interviews gezien en gehoord. En ervaren. Soms voel ik me verdrietig en springen de tranen in mijn ogen en een ander moment voel ik me blij en luchtig. Heel bijzonder. Heel waardevol.

5/5

Jennie H.

Wat heb ik genoten van de prachtige verhalen, de open gesprekken en wat heeft het veel losgemaakt in mij. In deze tijd, waarin we nu leven, met alle beperkingen die daarbij horen, is het ingewikkeld om jezelf te blijven. Ik merkte bij mezelf, door de gesprekken, dat ik ook mezelf beperk, om in mijn eigen kracht te geloven en een beetje mijn eigen weg te gaan. Mede door de prachtige verhalen durf ik weer beter in mezelf te geloven maar vooral, voor mezelf te staan en heb ik vertrouwen dat het juiste op mijn pad zal komen en dit alles niet zomaar is gebeurt.

5/5

Ellen M

Wat heerlijk ook weer dit tweede congres. Ik was niet in de gelegenheid om alle gesprekken te volgen, maar geniet enorm van alle gesprekken die ik tot nu toe heb kunnen beluisteren en ervaren. Wat heerlijk om mensen in “mijn taal” te horen spreken. En zoveel herkenning en verheldering en inspiratie te voelen. Vandaag het gesprek met Sifra, zo kloppend en precies aansluitend bij wat deze week en vandaag in mij leeft. Het helpt me enorm het grote geheel te blijven voelen en bij mijn kracht te blijven. Zielsvoedend. En er volgen nog meer dagen en gesprekken! Mmmmmm 😍💖 Dank je wel Frederieke! Ook voor het prachtige gesprek met Nicole, waarbij je van de hak op de tak leek te springen, maar dat ondertussen juist niet deed. Ik herken dat zo, die grote stappen in associaties. Super fijn het bij jou te zien gebeuren, dat overkomt me niet vaak. En het was zo’n krachtig gesprek!

Ik verheug me op meer! 🙏

4.6/5

Kim B.

Frederieke, ik wil je oprecht danken voor deze boeiende 10 daagse. Ik zou graag de eerste dag nog even inhalen (op de extra dagen) maar ik kan je nu al zeggen dat ik er heel graag terug bij ben een volgende keer…Het was boeiend, interessant, intrigerend, confronterend bij momenten, maar het bracht me ook heel veel inzichten. De manier waarop je elke spreker benaderde vanuit zoveel respect en voeling, hoe je de vragen stelde en de manier waarop de gesprekken liepen…daar heb ik heel veel bewondering en respect voor.
Knap werk!

Dankjewel om te delen!

Namasté !

4.7/5