Workshop Numerologie

"Werken met de frequenties van je geboortenummers"

Numerologie 3-daagse workshop

Nummers hebben een unieke trilling. De nummers van jouw geboortedatum vormen een uniek pallet van frequenties, te lezen als je zielsfrequentie, je talent, je uitdaging, je levenspad en levensdoel. Samen vormt dit als het ware je levensblauwdruk. Inzicht in deze nummers geeft begrip over en richting aan jouw leven. In deze 3-daagse leer je de oorspronkelijke betekenis kennen.

Ben je werkzaam als therapeut of coach, dan ontdek je in deze workshop dat met de basiskennis van de Numerologie je al een heel waardevolle tool hebt om je cliënten nog beter te kunnen begeleiden. De ervaring is dat je in deze 3-daagse veel ‘aha’ momenten zult hebben en de nodige kwartjes vallen.

We werken met een kleine groep, zodat er ruimte is om te verdiepen in jouw persoonlijke blauwdruk.

We starten het weekend van 4 & 5 september. Dag 3 is een verdiepingsdag en plannen we gezamenlijk enkele weken later. Je hebt dan de gelegenheid in de praktijk te oefenen en eventuele vragen op de derde dag te stellen.

De workshop is op de mooie, natuurrijke en rustige locatie van mijn praktijk, het Droomhuis te Een, Drenthe

“Ik heb de workshop Numerologie bij Frederieke (én de verdiepingsworkshop daarna) als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Frederieke is een hele wijze en intuïtieve vrouw die zeer boeiend haar kennis en ervaring kan overbrengen. Ze geeft veel voorbeelden en er is volop ruimte voor jouw persoonlijke situatie en jouw vragen.

Ik deed de workshop vanuit mijn eigen interesse, privé om zo maar te zeggen, maar ik gebruik alles wat ik geleerd heb inmiddels ook bij de coachingstrajecten die ik doe. Soms puur als info voor mijzelf, maar ook om te delen met mijn cliënten en als ik dan die blik van herkenning en soms verbazing zie op hun gezicht, is dat telkens weer de bevestiging dat het gewoon klopt!”

Eeltje Heida

De Waterdrager - Coaching voor Opgroeiers

De workshop

Bijdrage: €330 (incl. btw voor particulieren) Inclusief koffie / thee, een uitgebreide lunch en reader.

Ben je lid van Inspirerend Leren? Dan ontvang je 10% korting op deze workshop.

Meld je nu aan

Maximaal 8 deelnemers ivm de huidige regels